Mind – Walk® in Apeldoorn

Categorie
Mindfulness
Datum
3 september
Tijd
09:30 - 12:00

Vier en verbind met de natuur (magie) met een mooie Mind – Walk® wandeling 

 

In deze Mind – Walk is het thema ontmoeten en ont-moeten. Special voor Fete de la Nature gaan we deze keer ook voor het eerst samen in een groep de magie van een natuuropstelling ontmoeten.

 

“Als je je zelf ont-moet, ontmoet je jezelf.”

 

Je ontmoet de natuur om je heen met al je zintuigen, jouw eigen natuur en de Mind-Walk Methode. En maak je een start met het ont-moeten van jezelf. Iedereen kan zelf een eigen laagdrempelige natuuropstelling ervaren waarbij ik jullie als groep begeleid.

Jeanet v/d Veer”: “Ik heb de rust in mijzelf weer mogen ervaren. Het was heel prettig”Joke geeft aan: “Super verzorgd! Eén groot cadeau en dan ook nog veel kadootjes mee. Een prachtige ervaring! Zeer verrassend om op deze wijze over bekende paden te lopen. Horen, voelen, zien, ruiken, proeven, heel intense beleving…..” “Er is echt iets gebeurd onderweg”

 

De wandeling is in Park Berg en Bos in Apeldoorn van 9.30 tot ongeveer 12.00. De afstand die we lopen is ongeveer 3/4 km Na aanmelding krijg je precieze locatie van het startpunt. Bijdrage 17,50 (incl btw materialen en presents) Mocht deze bijdrage voor jou niet haalbaar zijn mail dan even voor overleg.

 

Wat is Mind – Walk®?

Mind-Walk is (meditatief) wandelen, gecombineerd met invloeden uit o.a. yoga, mindfulness, adem- en ontspanningsoefeningen en mindset. Op een relaxte en ongedwongen manier. Hierbij gebruiken we ook kleine cadeautjes om oefeningen mee uit te voeren of als reminders.

 

Merk je dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je je moet ontspannen? Ervaar je dat je hoofd vaak te vol is? Wil je meer verbinden met jezelf en de natuur? Je batterij weer opladen? Ruimte maken voor nieuwe energie en inspiratie? Dan is Mind – Walk wat voor jou.

 

Ja, ik doe mee! 

 

Ik kijk er naar uit je te ont(-)moeten!

Pauline

 

P.S. Deze wandeling (zonder de natuuropstelling) is ook met online begeleiding te volgen. Oortjes in en gaan!

 

Meer over natuuropstellingen en Innerlijk Kompas Gidsing volgens de Mind-Walk Methode lees je hier www.innatuuryoga.nl/natuurcoach-apeldoorn

Ga naar website

Praktische informatie

Adres

Paalweg
7312TS Apeldoorn
Gelderland

Extra informatie locatie

Na aanmelding volgt het precieze startpunt

Tijd

09:30 - 12:00

Max. aantal deelnemers

8

Categorie

Mindfulness

Social media

Deel deze activiteit op social media!