Mind – Walk® in Apeldoorn

Categorie
Mindfulness
Datum
5 september
Tijd
15:00 - 16:30

Vier de natuur met een mooie Mind – Walk® 

 

Wil je ook ontstressen, opladen en tot jezelf komen, al wandelend in de mooie natuur van Apeldoorn? Doe dan mee met deze gratis Mind – Walk!

 

In deze speciale (eenmalige) Mind – Walk voor Fete de la nature is het thema ontmoeten en ont-moeten. “Als je je zelf ont-moet, ontmoet je jezelf.”

 

In deze wandeling ontmoet je de natuur om je heen, jouw natuur en de Mind Walk Methode. En maak je een start met het ont-moeten van jezelf.

De wandeling is in Park Berg en Bos in Apeldoorn van 15.00 tot ongeveer 16.30 (kan iets uitlopen). Na aanmelding krijg je precieze locatie van het startpunt.

 

Wat is Mind – Walk®?

Mind – Walk is een 10 weekse op mindfulness gebaseerde buitentraining voor persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling, die gebruikmaakt van de 5 pijlers van de Mind Walk Methode. Het is (meditatief) wandelen, gecombineerd met invloeden uit o.a. de yoga, mindfulness, ontspanningsoefeningen, mindset, ademhalingsoefeningen en meditatie. Hierbij gebruiken we ook kleine cadeautjes om oefeningen mee uit te voeren of als reminders.

 

Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus. We gaan met een groep de natuur in onder leiding van een trainer. De oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max 5 km per keer.

 

Merk je dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je je moet ontspannen? Ervaar je dat je hoofd vaak te vol is? Wil je laagdrempelig kennis maken met dergelijke oefeningen? Of vind je het gewoon heerlijk om te wandelen in het bos? Dan is de Mind – Walk training zeker wat voor jou.

 

Kijk voor meer informatie op www.innatuuryoga.nl/mind-walk

 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Pauline

Meld je aan voor deze activiteit

Praktische informatie

Adres

Paalweg
7312TS Apeldoorn
Gelderland

Extra informatie locatie

Na aanmelding volgt het precieze startpunt

Tijd

15:00 - 16:30

Max. aantal deelnemers

8

Categorie

Mindfulness

Social media

Heb je een vraag, een briljant idee of suggestie?
  Mail de organisator!

Deel deze activiteit op social media!
Copy link
Powered by Social Snap