Mind – Walk® in Apeldoorn

Categorie
Mindfulness
Datum
2 september
Tijd
14:30 - 16:30

Vier de natuur met een mooie Mind – Walk® wandeling 

 

Wil je ook ontstressen, opladen en tot jezelf komen, al wandelend in de mooie natuur van Apeldoorn? Doe dan mee met deze gratis Mind – Walk!

 

In deze speciale (eenmalige) Mind – Walk voor Fete de la nature is het thema ontmoeten en ont-moeten.

 

“Als je je zelf ont-moet, ontmoet je jezelf.”

 

In deze wandeling ontmoet je de natuur om je heen, jouw natuur en de Mind Walk Methode. En maak je een start met het ont-moeten van jezelf.

De wandeling is in Park Berg en Bos in Apeldoorn van 14.30 tot ongeveer 16.30. Na aanmelding krijg je precieze locatie van het startpunt.

 

Wat is Mind – Walk®?

Mind – Walk is een op mindfulness gebaseerde buitentraining voor persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling, die gebruikmaakt van de 6 pijlers van de Mind Walk Methode. Het is (meditatief) wandelen, gecombineerd met invloeden uit o.a. de yoga, mindfulness, bosbaden, adem- en ontspanningsoefeningen en mindset. Hierbij gebruiken we ook kleine cadeautjes om oefeningen mee uit te voeren of als reminders.

 

Het is een veilige, effectieve en leuke manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. De oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max 5 km per keer.

 

Merk je dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je je moet ontspannen? Ervaar je dat je hoofd vaak te vol is? Wil je laagdrempelig kennis maken met dergelijke oefeningen? Of vind je het gewoon heerlijk om te wandelen in het bos? Dan is de Mind – Walk wat voor jou. We starten 9 en 11 september weer met de basistraining van 5 wandelingen.

 

Kijk voor meer informatie op www.innatuuryoga.nl/mind-walk

 

Ik kijk er naar uit je te ont(-)moeten!

Pauline

Meld je aan voor deze activiteit
Bovenstaande knop probeert een mail te sturen via een geïnstalleerd mailprogramma.
Heb je geen mailprogramma geïnstalleerd mail dan direct naar

Praktische informatie

Adres

Paalweg
7312TS Apeldoorn
Gelderland

Extra informatie locatie

Na aanmelding volgt het precieze startpunt

Tijd

14:30 - 16:30

Max. aantal deelnemers

8

Categorie

Mindfulness

Social media

Deel deze activiteit op social media!