Licht op de boerderij viert de natuur

Categorie
Mix/Van alles en nog wat
Datum
4 september
Tijd
12:00 - 18:00

Primeur! Wees welkom voor een ontspannen viering van de natuur met picknick uit eigen mandje en een gevarieerd programma met voorstellingen en activiteiten tussen 12.00 en 18.00 uur bij Licht op de boerderij.

Vlei neer op onze mooie kleden op het gras of schuif aan bij een van onze knusse terrasjes. Wij zorgen voor koffie en thee.

Met ontspannen muziek als rode draad ben je vrij om je eigen (akoestische) bijdrage te leveren. De volgende aanvang tijden liggen vast:

-12.00-15.00 uur ponyrijden voor de allerkleinsten (hele erf)

-labyrint maken (kleine grasveld). Hierna kan de hele middag labyrint gelopen worden op je eigen moment.

-12.30 en 15.00 uur: edelstenen workshops (grote grasveld) van Jolanda Beets, centrum Zonnekracht. Ontdek wat de edelsteen jou kan vertellen.

-13.30 uur: sound bath (binnenruimte: de grote serre) door Oerpunt. Anita, Paul en Sylvia verzorgen dit ligconcert en gebruiken daarbij handdrums, klankschalen en ander klein percussiemateriaal. Ontspanning ten top!

-15.00 uur: Annemarie Brijder zingt prachtige chansons en Nederlandse liedjes en begeleidt zichzelf op gitaar. Een streling voor het oor.

– 15.30 en 16.30 uur: Abe de Verteller, Keltische verhalenvoorstelling, bij het kampvuur (vuurplaats). Abe kan vertellen als geen ander en boeit jong en oud met zijn luisterrijke verhalen uit de Keltische geschiedenis.

-17.30 uur: muzikale afsluiting met akoestische zang; mooie luister- en meezingliedjes.

Eventuele uitbreiding van het programma is hier te volgen. Hoewel…het programma zit al aardig vol maar misschien wordt dit nog aangevuld met een creatieve workshop.

 

Harte groet van Jan en Esi Petra…

Praktische informatie

Adres

Waardweg 32
1774PH Slootdorp Nederland
Noord-Holland

Extra informatie locatie

Licht op de boerderij, centrum voor Sjamanisme en Bewust Zijn

Tijd

12:00 - 18:00

Categorie

Mix/Van alles en nog wat

Social media

Deel deze activiteit op social media!