Labyrint lopen

Categorie
Overig
Datum
2 september
Tijd
19:30 - 21:00

Op vrijdagavond 2 september kun je onder begeleiding van Saskia in ’t Veld labyrint lopen in de tuin van B&B en Rustpunt Woldstee. Bij slecht weer doen we het binnen.

Een labyrint is geen doolhof, maar een ervaring, een belevenis. Er wordt wel zegt: “In een doolhof verlies je je weg, in een labyrint vind je je weg.” Het staat symbool voor de weg die wij afleggen in het leven. Door de slingerende weg van het labyrint te gaan, gaan we een weg naar binnen, op zoek naar ons eigen centrum, de kern van ons innerlijke zijn.

 

Je kunt een reis door het labyrint ondernemen met een levensvraag, een probleem of gewoon omdat je de ervaring van het lopen ervan wilt ondergaan. Ik organiseer op verschillende momenten in het jaar de mogelijkheid om het labyrint te lopen met een bepaald thema, gebaseerd op het boek ‘Leven & werken in het ritme van de seizoenen’.

 

Het labyrint lopen wordt georganiseerd door Saskia in ’t Veld. Zij is lifecoach voor innerlijke rust. Vanuit haar Centrum voor Rust en Ruimte in Groningen organiseert zij retraites en activiteiten die rust bieden voor lichaam en geest en ruimte voor de ziel.

 

Op vrijdagavond 2 september 2022 is het thema: tijd om te oogsten.

“Gedraag je in de wereld zo groot als je bent, neem je volle maat in. Geniet daarbij van je verworven materiële en immateriële rijkdom. Echte waardigheid heeft genoeg aan zichzelf.”

Uit: Leven & werken in het ritme van de seizoenen – Jaap Voigt

 

Programma

 

19.30 uur          Ontvangst met koffie/thee en kennismaking

19.45 uur          Nadere informatie over labyrint lopen en het thema ‘tijd om te oogsten’

20.00 uur          Labyrint lopen

20.45 uur          Napraten

21.00 uur          Einde

 

Locatie: B&B Woldstee, Wolddijk 103a, 9738 AD Groningen

Prijs: deelname is dit keer gratis wegens Fête de la Nature

Aanmelden: via

Praktische informatie

Adres

Wolddijk 103A
9738AD Groningen
Groningen

Extra informatie locatie

Kijk voor een routebeschrijving op www.woldstee.nl

Tijd

19:30 - 21:00

Categorie

Overig

Social media

Deel deze activiteit op social media!