IVN Wormdalkids boomgaardfeest

Categorie
Kinderactiviteit
Datum
3 september
Tijd
10:00 - 13:00

Jahoe onze volgende activiteit staat voor de deur. Komen jullie ook?

IVN Wormdalkids Boomgaardfeest; vier 3 september Fête de la Nature in Rimburg

Het grootste grassroots natuurfestival van Nederland wordt dit jaar ook gevierd in Rimburg. Op 3 september organiseren de IVN Wormdalkids een boomgaardfeest tijdens Fête de la Nature in Landgraaf. Fête de la Nature brengt mensen op een positieve en feestelijke manier in contact met de natuur en met andere mensen.

De IVN Wormdalkids en de Naturfreunde Herzogenrath-Merkstein nodigen kinderen van 6 -13 jaar uit om op zondagochtend 3 september tussen 10 en 13 uur voor het Boomgaardfeest. We wandelen vanaf het IVN-home d’r Slieënberg (einde Maastrichterlaan in Waubach) door het Rimburgerbos naar de boomgaarden van Rimburg om appels te plukken. Onderweg ontdekken we vast wat leuke speelplekken en bijzondere natuur. Terug bij het IVN-gebouw worden die appels omgetoverd tot de lekkerste appelmoes die je je kunt bedenken. Natuurlijk spelen we wat gezellige natuurspelletjes terwijl de appels op het open vuur pruttelen! En uiteraard mag je een potje appelmoes mee voor thuis, zodat je ouders die ook kunnen proeven.

Er kunnen maximaal 24 kinderen deelnemen dus meld je snel aan! We spreken dialect, Nederlands, Duits en desgewenst Engels. Op het kinderfeest kan per gezin maximaal 1 volwassene mee komen.

Geef je op voor 2 september door een email te sturen naar of app met Jean 06-21921663. Dan ontvang je kort voor ons Boomgaardfeestje nog een bevestiging waarin staat welke feestelijke ‘kleding’ je mee moet brengen! Dit boomgaardfeest is gratis maar je mag natuurlijk een donatie doen.

Op zo’n 200 andere plekken in Nederland kunnen mensen in het weekend van 1 t/m 3 september onder andere een kampvuurconcert bijwonen, een meditatiewandeling maken, vleermuizen spotten, speuren naar sporen en nog veel meer. Kijk voor meer informatie over het lokale programma van Fête de la Nature op de website: www.fetedelanature.nl

De evenementen die tijdens Fête de la Nature worden georganiseerd zijn voor iedereen toegankelijk. Het natuurfestival wordt gevierd van Friesland tot Limburg. Fête de la Nature is in basis een gratis en open festival. Dat betekent dat iedereen met een leuk idee voor een evenement een activiteit kan organiseren. Geen initiatief is te klein of te groot. Fête de la Nature wordt mede mogelijk gemaakt door IVN Natuureducatie.

Meld je aan voor deze activiteit
Bovenstaande knop probeert een mail te sturen via een geïnstalleerd mailprogramma.
Heb je geen mailprogramma geïnstalleerd mail dan direct naar

Praktische informatie

Adres

Stenenbergweg 1
Landgraaf
Limburg

Extra informatie locatie

Home IVN Ubach over Worms

Tijd

10:00 - 13:00

Max. aantal deelnemers

24

Categorie

Kinderactiviteit

Social media

Deel deze activiteit op social media!