InNatuur yoga

Categorie
Sport en bewegen
Datum
4 september
Tijd
15:00 - 16:30

In deze speciale yogales voor fête de la nature maak je contact met de natuur om je heen èn jouw eigen natuur.

 

Je blik verbreedt letterlijk en figuurlijk met yoga in de natuur. Weg van alle prikkels, ons drukke bestaan en dagelijkse beslommeringen. De stilte en de geluiden van het bos. Echt met je voeten op de aarde staan. De zon en de wind op je huid voelen en een dosis vitamine D ontvangen. Reiken naar de hemel. De boom houding uitvoeren naast de bomen. En soms… krijg je bezoek van libellen, zie je een uil, of komt er een konijntje voorbij. Je ademt frisse lucht in, de zuurstof uit de bomen voedt je. En wat jij uitademt wordt weer opgenomen door de bomen. We vergeten vaak dat we ook gewoon een onderdeel van de natuur zijn, zo verbind je je weer… Met de natuur om je heen en jouw ware natuur.

 

Yoga + Natuur = Magic! En super gezond!

 

Probeer het zelf uit!

In dit feestje nemen we de tijd om rustig te starten en even te landen, doen we maximaal 50 minuten yoga houdingen, werken we met de adem en nemen we de tijd voor een extra lange eindontspanning. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga of lenig te zijn!

 

Wat heb je nodig?

Zorg dat je gemakkelijke zittende kleding aantrekt waarin je comfortabel kan bewegen (laagjes is handig) en ook een dekentje en/of extra warmere kleding (sokken) voor de eindontspanning. Neem zelf een matje mee (neem contact met mij op als dat lastig is)

 

Ik hoop je te zien!

 

Meld je aan voor deze activiteit

Praktische informatie

Adres

Park Berg en Bos
Apeldoorn
Gelderland

Extra informatie locatie

op de bosweide

Tijd

15:00 - 16:30

Max. aantal deelnemers

10

Categorie

Sport en bewegen

Social media

Heb je een vraag, een briljant idee of suggestie?
  Mail de organisator!

Deel deze activiteit op social media!
Copy link
Powered by Social Snap