Focus wandeling

Categorie
Mindfulness
Datum
3 september
Tijd
10:00 - 11:30

Van wens naar werkelijkheid

Wat is het een bijzondere tijd. Een tijd vol met inzichten over jezelf en de wereld om je heen. Wat is er mooier om deze inzichten om te zetten naar concrete acties en doelstellingen. Wat ga je zeker niet meer doen en waar wil je meer van. Wandel met mij mee en samen gaan we wandelend jouw doelen bepalen voor 2021. 

 

Wat gaan we doen?

Samen in een groep gaan we wandelend de sleur van de afgelopen tijd letterlijk achter ons laten en kijken welke doelen we willen realiseren.

– Wat wil je achter laten?

– Wat wil je bereiken?

– Wat wil je vaker doen?

– Wie wil je vaker zien?

– Waar wil je meer van?

Ik geef je praktische tips en er is ruimte voor al je vragen. We wandelen in groepsverband en doen samen visualisatie oefeningen.

Ook besteden we aandacht aan je eigen proces met het maken van nieuwe doelen. Bij deze wandeling hoort een hand-out als handleiding voor nieuwe doelen. 

 

“Ieder jaar maak ik een nieuw plan voor mijn moestuin en deel ik deze opnieuw in met nieuwe bedden en probeer ik weer nieuwe dingen. Alles om een optimaal moestuin seizoen te hebben en het liefst een goede grote oogst. Zo gaat dat ook in je eigen leven. Maak een plan hoe jij je leven wilt inrichten anders kom je in het plan van iemand anders terecht en kom je er in september achter dat je toch liever een ander jaar had willen hebben.”

 

Ieder jaar kan je weer nieuwe beslissingen maken om dichter bij je eigen doelen en wensen te komen. Daarmee creëer jij het meest optimale leven zoals jij dat wilt. Daar is wel wat voor nodig, een zaadje groeit op goede grond en een goede bodem met veel aandacht, water en liefde. Wil jij dat aan jezelf geven?

 

Datum en kosten

Vrijdag 3 september 10.00 -11.30

Afhankelijk van Covid max 6 personen.

Kosten € 21,- (symbolisch voor het jaar 2021)

Meld je aan voor deze activiteit

Praktische informatie

Adres

De plaetse 70
5591TX Heeze
Noord-Brabant

Extra informatie locatie

Verzamelen op Natuursleutel Parkeerplaats

Tijd

10:00 - 11:30

Max. aantal deelnemers

6

Categorie

Mindfulness

Social media

Heb je een vraag, een briljant idee of suggestie?
  Mail de organisator!

Deel deze activiteit op social media!
Copy link
Powered by Social Snap