FitWalk Special Fête de la Nature Power & Mind

Categorie
Sporten en bewegen
Datum
3 september
Tijd
09:30 - 11:00

Ga mee naar buiten en geniet van de mooie omgeving in het Lingebos tijdens een sportieve én ontspannen FitWalk Special Fête de la Nature Power & Mind.

FitWalk Power is een combinatie van verschillende sportactiviteiten en bewegingsvormen. Tijdens een FitWalk Power training loop je buiten op een stevig tempo. Tussendoor doe je afwisselend oefeningen die je kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid en balans verbeteren. Dit is de basis van deze effectieve bewegingsvorm waardoor je gezondheid verbetert, je fitter wordt, gewicht verliest en meer energie krijgt.

FitWalk Mind is een actieve en ontspannen wandeling rond een thema. De wandeling wordt afgewisseld met oefeningen en bewegingen met invloeden uit onder meer yoga, tai chi, mindfulness, ademhaling en meditatie. De oefeningen, in combinatie met de buitenlucht en de natuur, zorgen er voor dat je snel uit je (volle) hoofd weer tot jezelf en in je lichaam komt. Na afloop voel je je fitter, blijer en energieker en zoveel meer ontspannen.

Tijdens deze FitWalk Special combineren we oefeningen uit FitWalk Power en FitWalk Mind en sluiten af met een gezellig kopje thee en een presentje.

Meld je aan voor deze activiteit
Bovenstaande knop probeert een mail te sturen via een geïnstalleerd mailprogramma.
Heb je geen mailprogramma geïnstalleerd mail dan direct naar

Praktische informatie

Adres

Haarweg
4214KL Vuren
Zuid-holland

Extra informatie locatie

Het Lingebos

Tijd

09:30 - 11:00

Max. aantal deelnemers

12

Categorie

Sporten en bewegen

Social media

Deel deze activiteit op social media!