delft verhalenpad

Categorie
Cultuur
Datum
3 september
Tijd
16:00 - 18:00

Volg de bloemenkinderen en luister naar verhalenvertellers tijdens je avontuurlijke wandeling door het speelbos Biesbush.

Op 3 sept is er weer een route uitgezet door het speelbos met kleine deurtjes van de bloemenkinderen. Open de deurtjes en lees (of luister via QR code) wie ze zijn. Ook kom je 4 verhalenvertellers tegen die mooie verhalen uit de natuur vertellen/zingen. Het pad is zo’n 30-40 mins.

 

Voor de speurneuzen is er een extra activiteit: raad het geheime woord uit de woordzoeker – maar dan moet je wel alle deurtjes vinden.

 

Deze activiteit is geschikt voor kinderen (vanaf 6 jaar) en hun families. Kinderen vanaf 8 kunnen natuurlijk ook zelf op pad gaan. De verhalen zijn in het Nederlands. Indien u met een groep Engelstaligen wilt komen, vermeld dat via de email: dat kan, maar dat moeten we wel weten.

Ontmoetingsplaats: begin van de speelbos route, bij de grote uil aan de andere kant van de brug bij Wilde Gagel / hazenpad.

Het verhalenpad is gratis – wel staat er een spaarpot voor een vrijwillige bijdrage om de verhalenvertellers te tippen.

TIP het kan modderig zijn als het geregend heeft: doe je laarzen of stevige schoenen aan. Tenzij het stormt gaat het gewoon door. Want een beetje nat kan geen kwaad toch?

Meld je aan zodat we weten hoeveel zoekkaarten we klaar moeten maken. Ook kunnen we je dan berichten als we het evenement aflasten vanwege het weer.

bevestigde verhalenvertellers: Willothewhisperer, Francine de Graaf, Anette Breure

Kom op de fiets, of wandel via Delftse Hout, maar als u dan toch wilt parkeren dan kan dat bij P3 / P4 Delftse Hout, eventueel (liever niet) in de woonwijk bij de Wilde Gagel.

Meld je aan voor deze activiteit

Praktische informatie

Adres

delft

Zuid-holland

Extra informatie locatie

Tijd

16:00 - 18:00

Categorie

Cultuur

Social media

Heb je een vraag, een briljant idee of suggestie?
  Mail de organisator!

Deel deze activiteit op social media!
Copy link
Powered by Social Snap