De Cleyne Hortus viert de Natuur

Categorie
Overig
Datum
7-8 september
Tijd
13:00 - 17:00

De Cleyne Hortus doet mee met het Fête de la Nature op 7 en 8 september van 13.00 tot 17.00 uur. Dat organiseren wij in de middeleeuwse tuinen. Elke tuin van De Cleyne Hortus heeft een bijzonder eigen verhaal te vertellen. Tijdens onze viering worden de Natuur en Moeder Aarde extra in het zonnetje gezet.

Wij geven iedere dag workshops waarin u zelf een heilzame zalf kunt maken, er is ambachtelijke leerbewerking, er zijn onder andere bijzondere Romeinse gebeden te horen voor Moeder Aarde en alle planten en u kunt aansprekende gedichten beluisteren van Franciscus van Assisi waarin de Natuur in het middelpunt van de aandacht staat.

Wij verzorgen deze dagen ook levendige middeleeuwse muziek. En weet u, misschien geeft Muziekinstrumentenmuseum Vosbergen uit Eelde een demonstratie oude muziekinstrumenten.

Tijdens deze dagen zijn tegen betaling koffie en thee te verkrijgen alsook siroop, Moi, appelsap en sinaasappelsap, ijsjes, huisgemaakte boterkoek en een vruchtentaartje en enkele hartige hapjes op basis van middeleeuwse recepten.

Als tegemoetkoming in de kosten vragen wij van u een bijdrage van 4,- euro bij binnenkomst. Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang.

Hou onze website in de gaten. Dat blijft u op de hoogte van alle nieuwe informatie. 

De Cleyne Hortus is als stichting voortgekomen uit de organisatie De Middeleeuwen Oldambt.

 

 

Praktische informatie

Adres

Hoofdweg 43
9687PJ Nieuw Beerta
Groningen

Extra informatie locatie

Indien onze eigen parkeerplaats vol is gelieve te parkeren langs ons erf in de berm van de Hoofdweg.

Tijd

13:00 - 17:00

Categorie

Overig

Social media

Heb je een vraag, een briljant idee of suggestie?
dch@demiddeleeuwenoldambt.nl

Deel deze activiteit op social media!