Bosbad in het duinbos van Hoek van Holland

Categorie
Wandeling
Datum
5 september
Tijd
13:00 - 16:00

Houd je van hoge oude bomen? De geur van naaldbomen? De koelte en de stilte onder een dak van bladeren? Dan is dit jouw bos.

Jullie komen op een locatie terecht die je in geen reisgids tegen komt. Dit bos in Hoek van Holland is een prachtige plek voor een bosbad. Je gaat een verrassende band aan met de natuur.

Bosbadderen is geïnspireerd op het Japanse gebruik shinrin yoku. Wetenschappers van over de hele wereld zijn het erover eens dat forest bathing resulteert in een sterker immuun systeem, minder stress en verbeterde concentratie

Ondertussen is een bosbad vooral erg fijn om te doen. Met zwemmen hebben de activerende wandelingen trouwens niets te maken, wel met jezelf onderdompelen in de natuur.

Het idee achter forest bathing is eenvoudig. Door te vertragen en zorgvuldig met alle zintuigen te observeren, merken jullie dingen op die je misschien je hele leven zijn ontgaan. Door het snelle tempo van de dagelijkse routine te laten varen, maak je contact ♥ met de natuur en daarbij kun je diep ontspannen.

Wat is het precies

Jullie gidsen nemen je mee op reis, aan de hand van ervaringen ga je op je eigen authentieke manier een nieuwe relatie aan met de natuurlijke wereld.

De wandelingen zijn geschikt voor mensen zonder outdoor ervaring. Voor rolstoelen zijn de paden in het duin helaas niet geschikt.

Kosten

Wie al eens mee is geweest vindt het een onvergetelijke ervaring.

Een bosbad kost € 32,- per persoon

Extra tip: Bij de Helmweg staat een viskeet met uitstekende gebakken visjes.

Meldt u aan en wij informeren u snel over uw bosbadder experience

Meld je aan voor deze activiteit

Praktische informatie

Adres

Helmweg
Hoek van Holland
Zuid-holland

Extra informatie locatie

Tijd

13:00 - 16:00

Max. aantal deelnemers

10

Categorie

Wandeling

Social media

Heb je een vraag, een briljant idee of suggestie?
  Mail de organisator!

Deel deze activiteit op social media!
Copy link
Powered by Social Snap