Beleef de natuur: laat het stromen

Categorie
Mindfulness
Datum
3 september
Tijd
08:00 - 13:00

Laat het stromen!

Onze wandeling heeft dit als centrale thema. Wat het voor jou betekent, mag je zelf invullen. Laat de energie in jezelf stromen, de liefde voor jezelf en de ander, gedachten, muziek. De metaforen in de natuur, zoals het stromende water, helpen je om dichter bij je innerlijke zelf te komen.

Tijdens de wandeling wordt je op sommige momenten uit je comfortzone gehaald om het echt te ervaren. Dit ervaren gaat deels bewust, maar deels ook onbewust. Daarom is deelnemen al genoeg!

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de wandeling lopen we een groot deel langs de het riviertje “De Kleine Beerze” tussen Hoogeloon en Vessem. Dit stomend water staat symbool voor onze wandeling.

Dit combineren we gedeeltelijk met in stilte wandelen, eenvoudige yoga oefeningen en het vinden van metaforen. Uiteraard is er onderweg genoeg ruimte om ook je ervaringen te delen met medewandelaars en gezellig te kletsen.

 

Ga je mee?

Zou je graag meer energie willen voelen stromen, dichter bij jezelf willen komen? Het leven door je lijf voelen stromen? Ervaren wat de natuur jou te geven heeft? Kom dan met ons mee!

 

De route

De lengte van de route is 11-13 km. De exacte route is afhankelijk van de toegankelijkheid van het pad. Daarom zijn (waterdichte) wandelschoenen aan te bevelen, want water is het thema 😉

 

Eten en drinken

Zorg ervoor dat je voor onderweg genoeg water en eten bij je hebt. We zijn immers een behoorlijke tijd onderweg. Het streven is om onderweg bij een horecagelegenheid te stoppen (op eigen kosten). Dit is mede afhankelijk van de exacte route.

Voorafgaand aan de wandeling en bij terugkomst staat er wat te drinken voor je klaar.

 

Mocht het heel slecht weer zijn, dan gaat de wandeling niet door. Eventueel wordt dan een alternatieve datum gepland. Volg hiervoor onze socials.

 

 

Kom je van ver?

Wij hebben een Bed & Breakfast. Informeer naar de mogelijkheden / beschikbaarheid.

 

Aanmelden en meer informatie?

Stuur een mailtje naar:

 

Ik hoop je te mogen ontmoeten op zondag 3 september!

Groene groet

Karin

Meld je aan voor deze activiteit
Bovenstaande knop probeert een mail te sturen via een geïnstalleerd mailprogramma.
Heb je geen mailprogramma geïnstalleerd mail dan direct naar

Praktische informatie

Adres

Hoofdstraat 42
5528AK Hoogeloon
Noord-Brabant

Extra informatie locatie

B&B Arbores

Tijd

08:00 - 13:00

Max. aantal deelnemers

30

Categorie

Mindfulness

Social media

Deel deze activiteit op social media!