25 KILOMETER BIODIVERSITEIT!

Categorie
Natuurbeleving
Datum
4 september
Tijd
11:00 - 14:30

Nieuwsgierig naar de soortenrijkdom in het Achterhoekse landschap? Zondag 4 september verkennen we tijdens een fietstocht de natuur ten noorden van Lochem. Op landgoederen, boerenerven en in bermen en beken wordt al veel gedaan om de biodiversiteit te versterken. Mooie initiatieven en ontzettend belangrijk, want we kunnen niet zonder de natuur. 

Om een paar hoogtepunten te noemen: Op Landgoed Ampsen fietsen we langs locaties met nieuwe natuur, heidevelden en kruidenrijke bermen. We bezoeken Erve Vennekotte, een duurzaam klein boerenerf met varkens, schapen en een pluktuin. In Groot Dochteren rijden we langs bij de nieuwe locatie van Burgerboerderij De Patrijs. En nog veel meer! 

Halverwege de tocht is er een pauze met koffie en thee. Graag zelf lunch meenemen. Deelname is gratis, vrijwillige bijdrage van harte welkom.

Neem ook, als je er eentje hebt liggen, een reflecterend hesje mee.

De fietstocht eindigt in de IVN-Natuurtuin. Daar krijg je een glas limonade gemaakt met ingrediënten afkomstig uit de Natuurtuin. In onze stand vind je informatie en tips over hoe je zelf de biodiversiteit een handje kan helpen. 

Vooraf aanmelden niet verplicht, wel gewenst. Aanmelden en meer informatie, mail naar: 

Meld je aan voor deze activiteit
Bovenstaande knop probeert een mail te sturen via een geïnstalleerd mailprogramma.
Heb je geen mailprogramma geïnstalleerd mail dan direct naar

Praktische informatie

Adres

Goorseweg 4
7241DC Lochem
Gelderland

Extra informatie locatie

Natuurreservaat Marke Stijgoord

Tijd

11:00 - 14:30

Max. aantal deelnemers

30

Categorie

Natuurbeleving

Social media

Deel deze activiteit op social media!