Mooi door de Ooij

Doe mee aan een dagje sportief genot door het schitterende Rijk van Nijmegen. Skeeleraars maken een mooie ronde door de Ooijpolder en maken kennis met zowel het mooi verzorgde cultuurlandschap als de ruige wildernis in de uiterwaarden. De wieleraars krijgen daarbij nog uitdagend parcours door de prachtige bossen met nu en dan wat pittige klimmetjes.

De start en finish zijn bij cafe Oortjeshekken; voor de fietsers is er halverwege een pauze in de werkschuur van Natuurmonumenten op de Sint Jansberg.

Het goede doel van de tocht van dit jaar is een nog aan te leggen klein-wild tunnel onder de Groesbeekseweg. De Groesbeekseweg loopt dwars door het bos en scheidt de Mookerheide van de Mookerschans. Er worden veel hagedissen, egels en andere kleine dieren doodgereden. De aanleg van een tunnel zal dat in de toekomst voorkomen. Daarom proberen we met de tocht en door sponsoring van deelnemers een tunnel te financieren. Er is een bedrag van 1000 euro nodig om de aanleg te kunnen financieren. Dus fiets mee & draag bij!

Samengevat:

-       Een schitterende route door de Ooijpolder (28 of 56 km) (voor de skeeleraars)

-       Een schitterende route door de Ooijpolder, de stadseilanden en de bossen, vennen en bergen rondom Nijmegen (90 of 120 km) (voor de wieleraars)
-       Een lunchpakket
-       Een leuke herinnering
-       Een consumptie bij Oortjeshekken na afloop
-       Een bijdrage van 2 euro aan de wildtunnel

 

Behalve deze inbegrepen bijdrage kun je natuurlijk ook zelf sponsoren zodat we het doelbedrag ook werkelijk gaan halen. Inschrijven en meer informatie: www.mooidoordeooij.nl

 Adres: Erlecomsedam 4, 6576 JW Ooij Gelderland

Datum: 20-05-2017

Van: 09:00 tot 14:00

Aanmelden via website


Extra informatie

Website:

http://mooidoordeooij.nl

Social media:

Categorie:

Sport en bewegen

Vooral leuk voor:

Volwassenen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$uQtessJyDJY3LottW5WFyeUrSV1XfRpkK8MTtxRpAmYz3ic2QCeIq