Picknicken in de groene Stadstuin

Picknicken in de groene Stadstuin

Kleedjes op het gras, op picknickbanken, naast bloeiende bloemen waar bijen zoemen en vlinders fladderen, manden gevuld met heerlijk eten, spelende kinderen in de zon, ontspannen met elkaar kletsende buurtgenoten, bezoekers en vrijwilligers én elkaars eten delen: zo zien we het voor ons!

Dit jaar wil Stadstuin Rusthout meedoen met Fête de la Nature. Wij willen dit doen door in onze groene parel een picknick te organiseren. En eigenlijk hopen we dat we zo weinig mogelijk hoeven te organiseren, zodat ook wij vrijwilligers ons onder de bezoekers kunnen mengen. Wij stellen daarom het volgende voor:
Iedereen die komt neemt zelf eten mee, zoveel porties als het gezelschap personen telt. En liefst eten dat past in deze ecologische, groene omgeving. Misschien wilt u zich uitleven in duurzame hapjes? Maar u heeft de vrijheid om naar eigen inzicht en smaak eten mee te nemen. En dan is het leuk om eens bij de buren te kijken wat zij bij zich hebben,  en van elkaar te proeven….
Bestek, bekers, borden, servetten, vuilniszak enz. en picknickkleedjes graag ook zelf meenemen.
(NB BBQ is geen optie)

Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor het onderhoud van tuin en gebouw wordt op prijs gesteld, daarvoor staat een potje klaar. Daarnaast zijn bij Stadstuin Rusthout biologische sapjes, flesjes water, limonade en ijsjes te koop, op die manier sponsort u de Stadstuin ook weer een beetje. Er is geen alcoholische drank verkrijgbaar. Indien u dat wilt, mag u voor deze speciale gelegenheid zelf bier of wijn meenemen.
Wij vinden het leuk om ongeveer te weten hoeveel mensen meedoen, dus graag uw deelname via Facebook of
info@stadstuinrusthout.nl aankondigen.

 

NB: Voor een picknick is wel een béétje mooi weer nodig. Picknicken bij regen in de donkere boerderij lijkt ons geen alternatief. Dus als slecht weer wordt voorspeld, stellen we de picknick uit. We beslissen dat uiterlijk vrijdag 19 mei ’s avonds. Volg de berichten op Facebook en onze website!Adres: Noordsingel 3, 2264 EK Leidschendam Zuid-Holland

Datum: 21-05-2017

Van: 16:30 tot 20:30


Extra informatie

Website:

http://www.stadstuinrusthout.nl

Social media:

Categorie:

Eten en drinken

Vooral leuk voor:

Voor iedereen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$uQtessJyDJY3LottW5WFyeUrSV1XfRpkK8MTtxRpAmYz3ic2QCeIq