Vier de natuur op Castellum Hoge Woerd

Vier de natuur op Castellum Hoge Woerd

Geniet van de pracht van de natuur en de overvloed die zij ons deze lente te bieden heeft tijdens Fête de la Nature.
Het gehele Castellum komt tot leven door activiteiten die natuur, cultuur en historie raken. Samen maken we een uitbundige maaltijd met producten uit de natuur.

Workshops & activiteiten

11.00 uur – 12.15 uur

In de ochtend bereiden we de maaltijd voor met spannende workshops en activiteiten. Help mee met het maken van (on)kruidenboter en soep. Of zorg voor een prachtige aankleding door het beschilderen van tafellakens. Doe mee met het maken van bloemstukken of servetringen. Laat je verleiden door bijzondere theatervoorstellingen en schuif aan tafel. Bekijk bijvoorbeeld de metamorfose van rups tot vlinder in theatervorm en luister naar liederen over vogels.

Lunch

13.15 uur – 14.30 uur 

Na de workshops genieten we met elkaar van wat we gecreëerd hebben: een heerlijke en overvloedige maaltijd met het beste uit de stadsnatuur van Leidsche Rijn. We schuiven aan voor een heerlijke lunch in de zon.

Lunch je ook mee?  Hiervoor vragen we een bijdrage van € 10,-. Kinderen tot 4 jaar lunchen gratis mee en kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen € 6,50.

Meld je aan via de website!

 Adres: Hoge Woerdplein 1, 3454 PB de Meern Utrecht

Datum: 21-05-2017

Van: 11:00 tot 14:30

Aanmelden via website


Extra informatie

Website:

https://www.castellumhogewoerd.nl/allemaal/fete-la-nature/

Social media:

Categorie:

Eten en drinken

Vooral leuk voor:

Voor iedereen

Deel dit evenement via je eigen social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Your name is Sander Turnhout, your email is sanderturnhout@yahoo.com, and your username is $2y$10$uQtessJyDJY3LottW5WFyeUrSV1XfRpkK8MTtxRpAmYz3ic2QCeIq